Praktische afspraken

Praktische afspraken

ACUPUNCTUUR kan niet onder een kinesitherapie voorschrift geattesteerd worden, aangezien deze niet onder RIZIV nomenclatuurnummer valt. Voor acupunctuur is er terugbetaling voorzien, dit is verschillend per mutualiteit. Neem hiervoor contact op met uw eigen mutualiteit.


Behandelingen MANUELE LYMFEDRAINAGE VODDER kunnen wel via kinesitherapie voorschrift.

 

Aanvragen voor huisbezoeken zijn niet mogelijk. Kwaliteit in de behandeling kan enkel gegarandeerd worden in de eigen praktijk.

 

INFO PATIENTEN


Gelieve op tijd op uw afspraak aanwezig te zijn. Indien U later komt zal de behandeling ingekort worden, of niet doorgaan. Dit om de verdere afspraken van de dag niet te hinderen.


Bij het niet tijdig annuleren van de gereserveerde afspraak (dwz minstens 24 uur op voorhand) zal deze aangerekend worden zonder tussenkomst van het ziekenfonds.


Gelieve uw GSM uit te schakelen bij het binnenkomen van de praktijk ruimte. Zo kan U optimaal van uw behandeling genieten.


Betaling gebeurt per beurt: cash of payconic.


Terugbetaling manuele lymfedrainage: per 5 beurten krijgt U een attest voor verstrekte hulp. Dit kan U indienen bij de mutualiteit.


Terugbetaling acupunctuur: U dient zelf voor het terugbetalingsdocument te zorgen, hetgeen U kan verkrijgen via uw mutualiteit (uitzondering Liberale mutualiteit).